Situering 
De B&B is een vrijstaand, comfortabel en sfeervol ingericht appartement, omgeven door een mooie bloementuin en een weiland achter woonboerderij 'Bothalenshof'. Bothalenshof is landelijk gelegen aan de noordzijde van Malden op steenworp afstand van Nijmegen. Ook plaatsen als Groesbeek, Molenhoek en Mook liggen onder handbereik. De B&B vormt een prima uitvalsbasis om te wandelen, te fietsen en te genieten van rust. Het rookvrije appartement is heel rustig gelegen.

Indeling
Het appartement bestaat uit een grote zit/slaapkamer en een keukenblok, een slaapkamer met twee eenpersoons bedden, een halletje, een douche met toilet en een ruimte met een wastafel. De tweede kleine slaapkamer is bedoeld voor als u met zijn tweeën bent en apart wil slapen of als uw gezelschap uit 3 of 4 personen bestaat (u deelt alle faciliteiten). Alle vertrekken van het appartement zijn gelijkvloers. U kunt genieten van het zuid-, oost- en noordterras.

 

 

Ontbijt
U maakt zelf uw ontbijt klaar op het door u gewenste tijdstip. Daartoe staan de benodigdheden klaar in het volledig ingerichte keukenblok (incl. koelkast, fornuis, magnetron enz.). Wensen die u daarbij hebt vernemen we graag.

Faciliteiten
Koffie en thee zijn steeds gratis ter beschikking evenals wifi. Er is digitale TV, een documentatiemap en een eigen parkeergelegenheid voor de auto('s). Mogelijkheid om twee damesfietsen te huren.

In- en uitchecken
Inchecken kan vanaf 13.00 uur; uitchecken tot 11.00 uur.
We doen ons best u het zo goed mogelijk naar de zin te maken.
Wij wensen u een prettig verblijf.